C3 Brödrost, smörgåsgrill och pastamaskin

Brödrost Compact 4-skivig - Rostfritt stål eller svart
C3s brödrost Compact ger utmärkt smak i sin enkelhet. Den kompakta och rostfria stålkroppen är utrustad med enkla men samtidigt väldigt praktiska funktioner.
Finns även för 2 skivor.

Smörgåsgrill Ciabatta
C3 smörgåsgrill har utvecklats för att kunna göra en mängd med olika snacks och smörgåsar.De unika räfflade plattorna är perfekt utformade för att göra antingen två traditionella stora smörgåsar med ost och skinka eller som en enda smörgås som till exempel italiensk focaccia eller turkiskt bröd. Smörgåsgrillen har användarvänliga funktioner inklusive låsbart handtag för enkel öppning och stängning, termostatstyrda element och indikatorlampor.

Helautomatisk pastamaskin - Pasta Basta - Svart eller vit
Unna dig själv eller dina vänner och familj hemlagad pasta. C3s helautomatiska pastamaskin är enkel att använda, lägg bara i mjöl, ägg och vatten och låt maskinen knåda ihop till en pastadeg. Färsk pasta kommer vara klar inom 15 minuter. Det automatiska programmet styr automatiskt knådningsprocessen från att blanda ihop alla ingredienserna till att en smidig deg bildas. Sedan extraherar maskinen degen och ditt val av pasta kommer ut samtidigt som maskinen torkar pastan för att undvika att den klibbar ihop.
Totalt finns 6 stycken olika pastaformer att välja mellan: spaghettini, spaghetti, tagliatelle, linguine, garganelli och penne. Receptfolder med flera olika pastarecept ingår för att inspirera dig i köket. Övriga tillbehör som ingår: mjöl- och vätskemått, skruvnyckel, pastaskärare och rengöringsborste. Pasta maskinen Pasta Basta finns även i svart

C3 Slow Cooker, digital
Tillred de mest fantastiska rätter medan du själv är på jobbet.
C3 Slowcooker har en digital timer som gör att du kan variera tillagningstiden, temperaturen och en fördröjning innan den startar, vilket gör att du kan tajma så att din middag eller lunch är klar precis i rätt tid.

Ring för mer information eller leverans.