C3 Kaffemaskiner, Perkolatorbryggare och Vattenkokare

C3 Brew&GO ® - Svart eller Rostfritt stål
En stark trend i dagens samhälle är "Coffee To Go". C3 Brew&GO® brygger snabbt en kopp kaffe direkt i din "TO-GO"-kopp med dricklock och greppvänlig silikon-midja. Det går också utmärkt att brygga te med en tepåse i koppen.
Termosmuggarna finns att köpas även utan maskin.

Design Perkolator 10 kp ECO – Rostfritt borstat stål eller svart
C3:s Design Perkolator finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängning sker när bryggningen är klar.
Finns även i en mindre variant som rymmer 6 koppar.

Basic Perkolator 12 kp ECO - Rostfritt stål
Sveriges mest sålda perkolator för starkt varmt kaffe finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängning sker när bryggningen är klar.
Finns även i en mindre variant på 6 koppar.

Vattenkokare - 1.2 L
Rostfritt stål, svart eller vit
C3 Vattenkokare är på 1.2 liter och har ett blankt svart hölje av keramisk värmebeständig färg och kvalitativt rostfritt stål i grunden som kombinerar enkelhet med elegans. Vattenkokaren stängs automatiskt av när vattnet nått kokpunkt och den sladdlösa ergonomiska designen gör det den enkelt att lyfta och hälla.
Finns även i en mindre variant på 6 koppar.

Brödrost Compact 4-skivig - Rostfritt stål eller svart
C3s brödrost Compact ger utmärkt smak i sin enkelhet. Den kompakta och rostfria stålkroppen är utrustad med enkla men samtidigt väldigt praktiska funktioner.
Finns även för 2 skivor.

C3 Aromatic kaffebryggare


Ring för mer information eller leverans.